Avanza generator

Aktiegeneratorn – Avanza

Hitta dina favoritaktier på bara några klick! | Avanza

Hitta dina favoritaktier på bara några klick! Aktiegeneratorn filtrerar bland tusentals aktier, allt du behöver göra är att svara på fem frågor. Snabbt och …

Hitta dina favoritaktier på bara några klick! Aktiegeneratorn sorterar bland tusentals aktier, allt du behöver göra är att svara på fem frågor.

Månadsspara – spara automatiskt varje månad – Avanza

Månadsspara – spara automatiskt varje månad | Avanza

När du månadssparar investerar du i en eller flera fonder löpande varje månad och behöver inte oroa dig för om det är rätt läge att sälja eller köpa.

Om du månadssparar så investerar du i en eller flera fonder löpande varje månad och behöver inte oroa dig för om det är rätt läge att sälja eller köpa.

Få hjälp att välja fonder – Avanza

Enkelt, smart & snabbt verktyg för att skapa en fondportfölj | Avanza

Portföljgeneratorn är ett beslutsstöd som är framtaget av, och på initiativ av, Avanza Bank AB (Avanza). Avanza står under Finansinspektionens tillsyn.

Med Portföljgeneratorn skapar du en femstjärnig fondportfölj med bra riskspridning. Allt på bara några klick!

Vad är skillnaden mellan Avanza Auto och Portföljgeneratorn?

Kundservice | Avanza

Portföljgeneratorn är en tjänst för att hitta fonder som kompletterar varandra och som matchar det du önskar. Vill du läsa mer om Avanza Auto? Här finns mer …

Har du frågor eller funderingar eller vill du kontakta oss? Här får du hjälp och svar på det du undrar.

Vad är ränta-på-ränta-effekten? – Avanza

Vad är ränta-på-ränta-effekten? | Avanza

På ett sparkonto kan du få ränta, och när du investerar pengar i fonder eller aktier kan du få avkastning genom att kursen går upp eller genom utdelningar.

Ränta på ränta är en effekt som gör att du får avkastning på ditt sparade belopp och på intjänad ränta – och på det sättet växer pengarna exponentiellt.

Vad är Portföljgeneratorn och hur fungerar tjänsten? – Avanza

Kundservice | Avanza

Fem stjärnor är den högsta ratingen från Morningstar. Varför får jag inte bara femstjärniga fonder i min portfölj från Portföljgeneratorn? Fonderna rangordnas …

Har du frågor eller funderingar eller vill du kontakta oss? Här får du hjälp och svar på det du undrar.

Få inspiration till din aktiehandel – Avanza

Få inspiration till din aktiehandel | Avanza

Svara på fem snabba frågor i Aktiegeneratorn och få fram en lista med nya favoritaktier.

Hitta nya favoritaktier i Aktiegeneratorn, filtrera fram aktier själv eller få inspiration i våra temalistor på Aktieinspirationssidan!

Portföljgeneratorn: Få hjälp att hitta rätt fonder för att nå dina …

Portföljgeneratorn: Få hjälp att hitta rätt fonder för att nå dina sparmål

17 jan. 2022 — Portföljgeneratorn är ett verktyg där du väljer om du vill ha dina pengar placerade i en Försiktig portfölj, Balanserad portfölj, …

Att välja rätt är inte alltid lätt, inte minst när det kommer till fonder. Därför har vi plockat fram enkla verktyg som kan hjälpa dig på vägen. Här går vi igenom hur vår Portföljgenerator kan vara en genväg till att nå dina sparmål.

Få massor med inspiration till dina fondköp – Avanza

Få massor med inspiration till dina fondköp | Avanza

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får …

Hitta populära fonder utifrån olika topplistor. Se vilka fonder har gått bäst och vilka som har lägst avgift. Få massor med inspiration till dina fondköp.

Avanzas portföljgenerator – onödiga avgifter och krångel

Avanzas portföljgenerator – onödiga avgifter och krångel | Småspararguiden

9 nov. 2020 — Jag använder mig av Avanza idag och när jag skapade mitt sparande så använde jag mig utav deras “Fondportfölj generator”.

Avanzas portföljgenerator är bättre än de flesta andra bankers – men ger ändå en onödigt krånglig och dyr portfölj. En billig global aktiefond räcker bra.

Keywords: avanza generator, avanza screener