Swedbank robur

Swedbank Robur: Hållbart värdeskapande med Roburs fonder

Som Sveriges största fondbolag vill vi skapa ett hållbart värdeskapande. Detta gör vi genom att jobba aktivt med hållbarhet i våra fonder och produkter.

Swedbank Robur

Swedbank Robur | Swedbank

Swedbank Robur är Sveriges största och en av Nordens ledande kapitalförvaltare. Våra riktmärken är enkelhet, innovation och hållbarhet.

Swedbank Robur är Sveriges största och en av Nordens ledande kapitalförvaltare. Läs mer om våra sparprodukter, vår analys och marknadens bredaste fondutbud!

Robur fondlista | Swedbank Robur

I Swedbank Roburs fondlista (Fund list) kan du söka efter och jämföra våra fonder. Vi har aktie- ränte- och blandfonder från hela världen och olika …

I Swedbank Roburs fondlista (Fund list) kan du söka efter och jämföra våra fonder. Vi har aktie- ränte- och blandfonder från hela världen och olika sektorer.

Swedbank Robur Ny Teknik A – handla fonden – Avanza

Fondguide | Avanza

Fonden följer Swedbank Roburs policy för ansvarsfulla investeringar, läs mer om policyn i fondens Informationsbroschyr och på swedbankrobur.se.

Fondlistan – Aktiellt

Fonden följer Swedbank Roburs policy för ansvarsfulla investeringar, läs mer om policyn i fondens Informationsbroschyr och på swedbankrobur.se.

Swedbank Robur Ny Teknik A – Jämför och köp fonder | Nordnet

31 jan. 2023 — Fokus är en aktivt förvaltad aktiefond som huvudsakligen placerar i ett koncentrerat urval av bolag i olika branscher globalt och där minst …

All information om Swedbank Robur Ny Teknik A: Innehav, utveckling, risk och betyg. Jämför över 1200 fonder hos Nordnet. Bli kund och handla idag.

Swedbank Robur Fokus – allt om fonden – Dagens industri

Swedbank Robur Fokus – allt om fonden

Här hittar du all nödvändig information om Swedbank Robur Fokus i form av insättningkrav, placeringsstrategi, snittavkastning, Morningstars rating, risknivå (volalitet), tillgångsfördelning samt fondens största innehav och vilka branscher man placerar i.

Keywords: swedbank robur, swedbank robur fonder ab, robur swedbank